български English

Кои сме ние

IQC Ltd е създадена през 2008 г. като фирма за информатика, специализирана в реализирането и управлението на уеб проекти и информационни системи за малки и средни предприятия, за институции и обществени администрации.

Сигурността на високо технологичните приложения, комплексните решения, които имат за цел преди всичко качество на услугите по поддръжка, характеризират Sestante като млада и динамична фирма, която иска да предложи целенасочени, конкретни и ефикасни решения.

Професионализмът на работещите в нашата фирма ще ви съпроводи до достигане на вашата цел, от проекта до реализацията, с помощта на най-съвременни информационни технологии.

Нашият отбор е ориентиран преди всичко към задоволяване на специфичните нужди на клиента, основно богатство за всяка фирма, с ясна и прозрачна пазарна политика, съразмерни с ефективното използване на предложените услуги.


English English

работи

уеб страница в процес на изграждане

English English

Партньори

IQC може да разчита на подкрепата на партньори с богат опит, специфични умения и голяма способност за взаимодействие, които гарантират сигурността на технологичните решения, бързина и професионализъм.

English English

Контакти

10 Kosta Lulchev
1113 Sofia - Bulgaria

Телефон: +359 2 87 36 043
Факс: +359 2 87 36 043
MAIL: office@iqcbg.com

English English
IQC ltd - VAT BG175421231